Детски ранички за градина, ясла, предучилищна и за разходка. От Marti’s Heaven с любов.

Безспорно едно от най-харесваните ни и поръчвани творения са нашите детски ранички за градина, ясла, предучилищна и разходка.

Вече сме изработили и изпратили стотици, може би дори хиляди. Затова и избрах за тях да е първата статия в блога ни. Нека ви разкажа как се зароди идеята за тях.

детска раничка на балерини на гърба ба момиче
Сред десените на Marti’s Heaven ще срещнете любимите ни (ви) балерини, дракони, хипопотами и чудовища, лами, автомобили и самолети, феи и мъфини, и още много други високо качествени, шарени и щури принтове.

Когато голямата ни дъщеря (сега е на 10 години) тръгна на градина, за мен това беше едно от най-важните събития в живота (както и за всяка мама предполагам). Исках да избера най-най-най хубавата раничка, с която моето съкровище да се радва, че ходи на детска градина. Нямах чак толкова много изисквания. Исках да е лека (за да може Маги да си я носи сама), да събира всичко необходимо, да е цветна (отново за да се хареса на Маги) и да може да се пере. Това е. Тръгнах да търся с огромно желание и много скоро разбрах, че:

На пазара просто няма детска раничка за градина, която да отговаря на моите изисквания като родител!

След много търсене, накрая направих компромис с почти всичко и взех раничка, която визуално да се хареса на моето съкровище. За мен беше най-важно първия ден да отиде с желание на градина. За мое съжаление, раничката се разпадна за няколко месеца (въпреки, че не беше никак евтина).
И тогава се намеси моят инат. Ядосах се, защото Маги си харесваше раничката и си я искаше, а аз просто за нищо на света нямаше да купя пак същата такава.

По това време вече шиех играчки, но бях далеч от това да мога да направя „цяла раничка“. Както съм ви споделяла, аз съм самоука. Образованието ми не е свързано с шиене и общо взето технологично не знаех как да я изработя. НО… имах идеята!

А веднъж загнезди ли се идея в главата ми, няма връщане назад!

След няколко безсънни седмици имах готова ПЪРВА РАНИЧКА! Толкова много й се радвах. Бяхме поръчали разкошен плат на пингвини (любимите на Маги) и никога няма да забравя как й светна личицето, когато я видя. Трудът ми определено си заслужаваше и бях наистина доволна от резултата. Нямах никакви забележки. Аз съм изключително самокритична и това да нямам забележки към нещо, което аз съм направила, се случва изключително рядко. И все пак: раничката се получи лека, можех да я пера в пералнята, беше цветна и красива, и събираше всичко необходимо. Мисията изпълнена!

Нямах никакво намерение да правя раничка за някое друго дете, защото все още ми се струваше страшно трудно. И буквално в същия ден, в който си мислех всичко това, ми писа една приятелка и ми каза, че е минала през същия процес като мен за търсене на детски ранички за градина, и как смята, че трябва да започнем да правим раници, защото просто светът има нужа от това!
След това получихме съобщение във Фейсбук страничката от позната на моя близка приятелка, която направо каза, че иска да си поръча малка детска раничка за момиче – знае, че не правим, но мисли че ще се получи добре – без да съм споделяла нищо за раничката на Маги…

И това беше началото. Аз имам много силна интуиция и следвам знаците, които виждам по пътя си, знам че няма нищо случайно.
Амбицирах се. Исках да направим наистина най-качествените и устойчиви ранички. Представях си как след години някой идва и ми казва, че не само че едното му детенце е ходило на детска градина с наша раничка, ами и братчето/ сестричето също, и че раничката още е здрава! Какви мечти имам само, а?
Най-хубавото е, че мечтите ми се сбъднаха, подплатени с много работа, разбира се.

С Фоти непрекъснато търсим най-качествените материали и се стараем всичко, което създаваме да е трайно, устойчиво, функционално и красиво.

светлоотразителна лента, част от дизайна на детска раничка от Marti's Heaven
На лицето на раничката има светлоотразителна лента, за да може дори и вечер нашите съкровища да са в безопасност.

 

отворена раничка
Цялата раничка е подплатена със специална вата, която е лека и в същото време прави раничката още по-здрава и устойчива.

 

розова раничка отворена
Задната част на раничката е изработена от плат на весели точки, който е със здравината и издръжливостта на дънковия плат, не се свива и не пуска цвят при пране.

   

Всичко, което изработваме, го правим все едно е за нашите деца – това е правило, което винаги спазваме!

Знаем, че живеем в много труден свят и ние искаме да ви облекчим поне в… избора на раничка. Все е нещо.
Избирайки детска раничка, ръчно изработена от Marti’s Heaven, вие знаете, че няма да имате никакви проблеми с нея, а ще имате само усмивки и комплименти. Толкова сме уверени в качеството, което предлагаме, че:

Даваме доживотна гаранция на всички наши ръчно изработени творения!

Това означава, че ако раничката има нужда от поправка, дори и след години носене, ние сме насреща – изпращате ни я и ние ще ви я върнем готова за още приключения.

А за тези от вас, които все още нямат раничка от Marti’s Heaven, ще я опиша по-подробно.

детски ранички от новата колекция на Marti's Heaven
Шарени и весели, качествени и устойчиви на пране – това са детските ни ранички за момичета и момчета в предучилищна възраст

 

три ранички с джобчета
Раничките са изключително леки. Целта ни е децата да могат сами да си ги носят, да се чувстват големи и да са щастливи, без гръбчетата им да се натоварват излишно.
 • Лицето и външните джобчета са изработени от възможно най-качествения памучен плат.
  Платът се произвежда специално за нас, по наши принтове и даваме гаранция, че дори и след многократно пране, десенът няма да избледнее, а ще си остане все така прекрасно ярък и наситен.

 • Задната част на детската раница е изработена от:

          – здрав дънков плат, който е много устойчив при пране, не пуска цвят и е наистина издръжлив при натоварване и

          – плат на весели точки в различни платове, който е със здравината и издръжливостта на дънковия плат, не се свива и не пуска цвят при пране.

 • Цялата раничка е подплатена със специална вата, която е лека и в същото време прави раничката още по-здрава и устойчива.

 • На лицето на раничката има светлоотразителна лента, за да може дори и вечер нашите съкровища да са в безопастност.

 • Подплатата е от здрав памучен плат на точки – гарантираме, че ще се ползва с години без да има скъсване или протриване.

 • Много е неприятно, когато подплатата се скъса и всички съкровища магически попадат точно в тази дупка, нали? Е, при нашите ранички това няма да се случи!

 • Презрамките се регулират и по този начин раничката е подходяща и за дечица на 1 година. И за техните Мами.

 • Цялата раничка е много лека. Много държах на това, когато я създавах. Исках децата да могат сами да си я носят, да се чувстват големи и да са щастливи, без гръбчетата им да се натоварват излишно.

 • Всяка раничка има бадж (таг) с бродирано име на детенцето – това е изключително удобно и дори бих казала необходимо – особено в яслата, в градината и по площадки навън.
  Персонализираме (чрез бродерия) всяка раничка като подарък от нас.

 • Всяка покупка от нашето интернет магазинче www.MartisHeaven.com (от новите ни платове) вече идва при вас, опакована в текстилна мешка. Самата мешка си е отделен артикул, който можете да си ползвате дълго време. Това е нашия жест към вас – по този начин искаме да ви благодарим, че избирате нас и творенията ни, и ни подкрепяте. Също така е и благодарност на всички нас към природата. Считаме, че ако всеки направи каквото може, дори и да е нещо малко, за да допринесе за намаленото изпозлване на пластмаса и найлон, няма как планетата ни да не бъде добре и да не ни благодари.

Всяка покупка от MartisHeaven.com идва при вас, опакована в ето тази текстилна мешка – полезна за обществото и щадяща природата.

Отдавна се обявихме против консуматорското мислене!

Не харесваме тенденцията да има много евтини неща във всички сфери на живота, които купуваме, само защото са евтини и после, когато се скъсат или счупят почти веднага да хвърляме лесно, защото си казваме: „Е, и без това не беше скъпо!“ Това кара планетата ни да страда, защото хабим все повече и повече ресурси.
Ние искаме да създаваме неща, които да са трайни. Да може дечицата да си имат трайни спомени с тях и да се привързват към тях. Считаме, че това е една добавена стойност, която не може да се измери. Те ще се научат да ценят, пазят и обичат, дори и да става въпрос просто за една малка раничка…
Благодарим ви, че сте с нас!

Щастливи сме, че толкова много дечица ходят с нашите детски ранички на градина, ясла, предучилищна, на разходка и на училище (идеални са за носене на дрешките по физическо например).
Все по-често ни се случва като вървим по центъра или в Морската градина във Варна да видим мами и техните малки сладури с нашите детски раници. Тогава Маги започва да ме бута и да гледа в посоката на раничката, и всички се чувстваме като знаменитости.

раничка за момче в предучилищна възраст, в комбинация с играчка
Малък сладур в предучилищна възраст с раничка от Marti’s Heaven, в комбинация с играчка-мече – за още повече усмивки и забавни детски игри 😉

Благодарим ви, че ни давате привилегията да работим това, което обичаме!


детски ранички

Comments are closed.

Абонирай се за новини и промоции

Следи актуалните ни предложения и промоции! Абонирай се за известия