Защо да изберете нас?

  1. Създаваме качествени творения.
  2. Работим само и единствено с най-качествените материали.
  3. Предлагаме личен и персонален подарък, изработен специално за Вас в кратък срок.
  4. Имаме хиляди петзвездни оценки и препоръки от клиенти и нито една негативна! (може да ги прочетете на ФБ страничката ни)
  5. Пазим природата.
  6. Влагаме душата и сърцето си във всяко наше творение и изключително много държим средата, в която творим да е позитивна. Всички хора от екипа ни са на първо място добри хора и страхотни професионалисти, а ателието ни е светло, голямо, чисто и уютно. 
  7. На живо са още по-хубави. 
  8. Гаранция

Ние – Марти и Фоти – заставаме зад всяко едно нещо, което изработваме. Лично проверяваме всеки един артикул и следим целият процес на работа постоянно. Толкова сме уверени в качеството на творенията си, че даваме ГАРАНЦИЯ на всички играчки, ранички и аксесоари!

Да, правилно прочетохте 🙂 Ако нещо има нужда от ремонт, дори и след 4-5 години (свъс сигурност няма да е по-рано) –  ние сме насреща!  Ще поправим творението си и ще ги го върнем готово за още много носене/игри.

Така може да сте спокойни, че избирайки нашите играчки, детенцето ви наистина ще си има приятел за цял живот. 

Използваме само и единствено най-качествените материали.

– Платовете за детските ни артикули са 100 % памук, с европейски сертификати за качество!

– Конците с които шием са немски, отново със сертификати и уникална здравина.

– Пухът, който използваме за играчките ни е хипоалергенен и възвръща обема си след пране – така играчките и възглавничките ни ще си останат същите дори и след много пранета в пералня!

Предлагаме личен и персонален подарък:

С най-голямо удоволствие можем да избродираме името на бъдещия собственик на почти всеки наш артикул. Така подаръкът става личен и специален. 

Ако ви поканят на рожден ден, кръщене, бебе – може да разчитате на нас. Ние ще реагираме бързо и само за няколко работни дни (много често дори на следващия работен ден) ще имате бутиков, качествен, персонален подарък, който наистина ще се ползва и то с години. 

Пазим природата:

-Много отдавна решихме да се обявим против консуматорското мислене.  Решихме да създаваме трайни и качествени неща, към които хората да се привържат и наистина да ползват. Също така – почти нямаме отпадъци. Стараем се да правим артикулите си така, че да оползотворяваме колкото можем повече, а нещата, които не можем да ползваме – даряваме. 

Част от процеса ни естествено са опаковките. 

Едно от нещата, които не харесваме като семейство, е да се приберем вкъщи с покупки в много различни торбички и кутии, които да не можем повече да ползваме, а веднага да изхвърлим. Искахме нашите опаковки да са нещо повече. Затова взехме решението да изпращаме всички поръчки над 70 лв. в качествени текстилни мешки. Това е нашият подарък за Вас. Самите ни „опаковки“  са изработени от здрав памучен плат,  могат да се перат многократно в пералня и  да се ползват също с години. Много наши клиенти ни споделят, че дечицата им си носят дрехите за физическо точно в нашите мешки. 

По-хубави на живо: 

Почти всички клиенти ни казват, че когато получат творенията ни виждат, че на живо са още по-хубави и ярки. Стараем се винаги да правим реални снимки, но от снимките няма как да усетите материите, да видите шевовете и да усетите качеството. Затова смело можем да кажем, че ще останете приятно изненадани, получавайки пратка от нас. 

Абонирай се за новини и промоции

Следи актуалните ни предложения и промоции! Абонирай се за известия